Pølsepanne med masse grønt
Silje Feiring

Pølsepanne med masse grønt

30 minLett
kr 422,80
4 porsjonerkr 59,87 per porsjon
Kutt alt i biter, bland sammen og sleng i ovnen. Så kan du gjøre andre ting mens du venter på at middagen skal bli klar!

Pølsepanne
800 gPoteter (Amandine)
1 stkPaprika, rød
1 stkPaprika, gul
1 stkBrokkoli, fersk
600 gGrillpølse
100 gChorizo-pølse, hel
150 gAspargesbønner, fersk
Dressing
6 ssOlivenolje, liten
1 tsPaprikakrydder
1 tsHvitløkspulver
0,5 tsChilikrydder
1 tsSalt, havsalt
1 tsPepper, med kvern
Instruksjoner
1

Forvarm stekeovnen til 200 grader.

2

Vask og rens grønnsakene. Del poteter og paprika i biter. Kutt brokkoli i buketter og pølser i skiver. Legg alt i en bolle sammen med oppkuttede aspargesbønner.

3

I en egen bolle blander du sammen olivenolje, paprikakrydder, hvitløkpulver, chilikrydder, salt og pepper til en dressing. Hell over grønnsak- og pølseblandingen. Bland godt.

4

Legg i en ildfast form og stek i ca. 15 minutter. Ta formen ut og snu alle grønnsakene før du steker videre i ca. 10-15 minutter.

5

Server rykende varm pølsepanne med masse grønt.

Foto:

Silje Feiring