Pastaform med spinat

fra Silje Feiring / Spoon.no

Til 4 porsjoner

Pasta
400 g fusilli
1 ss olivenolje, til pasta
0,5 ts salt, til pasta
2 fedd hvitløk, finhakket
250 g cherrytomater, delt i fire
100 g spinat
1 ts salt
1 ts pepper
1 ss olivenolje
Topping
1 dl parmesan, revet
1 dl rømme
0,5 stk grove rundstykker (frosne)

Tilbredningstid: 20 min
Forarbeid: 10 min
Vanskelighetsgrad: Lett

En vegetarrett som metter godt og smaker deilig. Server med nystekte rundstykker.

Vask rens og del hvitløk, cherrytomater og spinat. Varm rundstykker etter anvisning på pakken.

  1. Kok pasta etter anvisning på pakken men ta av platen ett minutt før den er ferdigkokt, hell av vannet men ta vare på 1 dl av pastavannet
  2. Varm olivenolje på middels varme i en stekepanne, tilsett finhakket hvitløk og stek i ca ett minutt (pass på at det ikke brenner seg). Så tilsetter du cherrytomater, salt og pepper og steker videre i noen minutter. Tilsett så 1 dl pastavann, pasta og spinat. Bland lett til spinaten faller sammen.
  3. Ta av platen og topp med parmesan og rømme.

Server med nystekte rundstykker.



kolonial.no/oppskrifter/2365-pastaform-med-spinat/

Oppdaget noe rart? Hjelp oss å sørge for at oppskriftene våre holder høy kvalitet! Si fra på e-post hei@kolonial.no.