Pastaform med spinat
Silje Feiring

Pastaform med spinat

20 minLett
kr 264,20
4 porsjonerkr 32,53 per porsjon
En vegetarrett som metter godt og smaker deilig. Server med nystekte rundstykker.

Pastaform med spinat
400 gFusilli, pasta
1 ssOlivenolje, liten, til pasta
0,5 tsSalt, havsalt, til pasta
2 feddHvitløk, finhakket
250 gCherrytomater, røde, delt i fire
100 gSpinat, liten
1 tsSalt, havsalt
1 tsPepper, med kvern
1 ssOlivenolje, liten
Topping
100 gMozzarella, revet, revet
1 dlRømme, lett
0,5 stkRundstykker, grove
Instruksjoner
1

Vask rens og del hvitløk, cherrytomater og spinat. Varm rundstykker etter anvisning på pakken.

2

Kok pasta etter anvisning på pakken men ta av platen ett minutt før den er ferdigkokt, hell av vannet men ta vare på 1 dl av pastavannet

3

Varm olivenolje på middels varme i en stekepanne, tilsett finhakket hvitløk og stek i ca ett minutt (pass på at det ikke brenner seg).

4

Så tilsetter du cherrytomater, salt og pepper og steker videre i noen minutter. Tilsett så 1 dl pastavann, pasta og spinat. Bland lett til spinaten faller sammen.

5

Ta av platen og topp med revet mozzarella og rømme. Server med nystekte rundstykker.

Foto:

Silje Feiring