Kremet kyllingpasta med brokkoli
Silje Feiring

Kremet kyllingpasta med brokkoli

25 minLett
kr 691,30
4 porsjonerkr 137,31 per porsjon
Fyldig og kremet. Denne retten vil hele familien vil elske. God middag!

400 gTagliatelle
4 stkKyllingfilet, fersk
1 tsSalt, havsalt
1 tsPepper, med kvern
1 tsPaprikakrydder
2 ssMeierismør
2 feddHvitløk, finhakket
1 stkBrokkoli, fersk, i små buketter
Ostesaus
2 ssMeierismør
2 ssHvetemel, siktet
4 dlMelk, lett
2 dlParmesan, blokk, revet
0,5 tsSalt, havsalt
0,25 tsMuskatnøtt, malt
Tilbehør
1 håndfullKruspersille, fersk, grovhakket
1 stkSitroner, økologisk, i skiver
Instruksjoner
1

Del brokkoli i små buketter og finhakk hvitløk.

2

Tørk av kyllingfiletene med et kjøkkenpapir og krydre med salt, pepper og paprikakrydder. Stek i smør på høy varme i noen minutter på hver side. Skru ned varmen, tilsett finhakket hvitløk og etterstek i 7-8 minutter under lokk.

3

Kok pasta etter anvisning på pakken. De siste minuttene legger du i brokkolibukettene. Spar ca. 1 dl av kokevannet (dette skal du bruke helt til slutt)

4

Mens pastaen koker lager du ostesausen; Smelt smør i en kjele og tilsett mel. Rør godt og spe med melk til du har fått en klumpfri saus. Tilsett revet parmesan og krydder og bland til osten smelter. Del kyllingen i skiver og bland inn i ostesausen sammen med pasta, pastavann og brokkoli.

5

Server med ekstra parmesan og litt persille!

Foto:

Silje Feiring