Kremet kyllingsuppe med mango
Silje Feiring

Kremet kyllingsuppe med mango

20 minLett
kr 805,60
4 porsjonerkr 118,59 per porsjon
Denne suppen smaker helt fantastisk, kombinasjonen av mango og kokosmelk er helt perfekt!

Kylling
4 stkKyllingfilet, fersk
2 ssSolsikke/raps/stekeolje
1 stkPaprika, rød, i skiver
1 stkPaprika, gul, i skiver
Suppe base
400 mlKokosmelk
1 stkMango, i terninger
1 stkChilipepper, rød, finhakket
3 ssBrunt sukker
2 ssLime, saften av
1 tsSpisskummen
0,5 tsChilikrydder
0,5 tsPaprikakrydder
0,5 tsSalt, havsalt
1 ssChilisaus
5 dlVann
1 stkKylling-/hønse-buljong
Tilbehør
1 håndfullKoriander, grovhakket
1 håndfullCashewnøtter uten salt
4 stkNanbrød
Instruksjoner
1

Stek nanbrød etter anvisning på pakken.

2

Del mango i terninger, rens og finhakk chili (ta gjerne med frøene hvis du ønsker en stekere variant).

3

Legg sammen med resten av suppe basen i en blender og kjør glatt. Her må du gjerne smake deg frem med krydder og chilisaus etter hvor mye smak du ønsker. Sett til side.

4

Del kyllingfilet i skiver og stek i olje på middels varme. Rett før kyllingen er ferdig legger du i strimlet paprika og steker videre i noen minutter.

5

Rør ut buljongen i vann og legg over i en kjele sammen med suppebasen.

6

Legg i kylling og paprika. Kok opp, skru ned og la suppen bli gjennomvarm, smak til med mer sukker hvis nødvendig.

7

Topp med cashewnøtter, grovhakket koriander og server med nystekt nanbrød.

Foto:

Silje Feiring