Rispanne med svinekjøtt og grønnsaker
Silje Feiring

Rispanne med svinekjøtt og grønnsaker

20 minLett
kr 272,50
4 porsjonerkr 30,16 per porsjon
Rispanne er en utrolig enkel og deilig middag, noe hele familien vil like.

2 stkGulrøtter, i skiver
2 stilkStangselleri, i terninger
1 stkGul løk, i terninger
2 feddHvitløk, finhakket
1 håndfullTimian, frisk, grovhakket
2 ssMargarin, blokk
1 ssOlivenolje, liten
600 gStrimlet svinekjøtt
1 tsPepper, med kvern
1 tsSalt, havsalt
4 dlKylling-/hønse-buljong
2 stkJasminris (boil-in-bag)
200 gErter, frosne
Instruksjoner
1

Vask, rens og kutt gulrot, selleri, løk, hvitløk og timian.

2

Smelt smør og olje i en passe stor gryte og tilsett det grønne. Fres i noen minutter før du tilsetter kjøtt, salt og pepper. La det frese i noen minutter til før du tilsetter buljongen, skru ned og la det småputre.

3

Kok ris etter anvisning på pakken mens gryten godgjør seg.

4

Legg over ertene i gryten og la de bli gjennomvarme, Ta av platen og tilsett den ferdigkokte risen. Bland godt!

Foto:

Silje Feiring