Alt-i-ett panne med torsk
Silje Feiring

Alt-i-ett panne med torsk

30 minLett
kr 513,64
4 porsjonerkr 90,72 per porsjon
Torsk i er en fantastisk råvare, og denne enkle og fargerike formen lager du garantert igjen.

400 gFersk torskefilet, uten skinn
500 gCherrytomater, røde, delt i 2
400 gKikerter
85 gChorizo-pølse, hel, i små terninger
3 feddHvitløk, finhakket
1 stkRødløk, i skiver
1 stkPaprika, gul, grovkuttet
2 ssOlivenolje, liten
0,5 tsSalt, havsalt
0,5 tsPepper, med kvern
1 dlEplejuice
1 håndfullBladpersille, grovhakket
0,5 stkSitroner, økologisk, saften av
Instruksjoner
1

Forvarm ovnen til 200 grader. Vask, rens og kutt alle ingrediensene.

2

Skyll kikerter og bland sammen cherrytomater, halvparten av chorizoterningene (resten skal over fisken til slutt), hvitløk, rødløk, paprika, olivenolje, salt og pepper. Legg over i en ildfast form og stek midt i ovnen i ca 10 min.

3

Ta formen ut av ovnen, hell over eplejuice og legg over fisken. Strø tilslutt over resten av chorizo, gjerne litt mer olivenolje, sett tilbake i ovnen og stek videre i 16-20 minutter til fisken er gjennomstekt.

4

Sett formen på bordet, skvis over sitronsaft og dryss over persille.

5

God middag!

Foto:

Silje Feiring