Sushibolle
Silje Feiring

Sushibolle

20 minLett
kr 548,44
4 porsjonerkr 79,80 per porsjon
Er du glad i sushi og rask middag er sushibolle retten for deg. Denne varianten er det brukt jasminris toppet med masse deilige ingredienser.

450 gLaksefilet, backloin
4 ssSoyasaus
2 stkLime, saften av
4 dlJasminris, løs
2 stkAvokado, fersk, i skiver
1 stkAgurk, i stenger
1 stkMango, i terninger
2 stilkVårløk, i skiver
2 ssSesamfrø
Instruksjoner
1

Skjær laks i terninger, legg over i en bolle sammen med limesaft og soyasaus. Mariner i kjøleskapet.

2

Kok ris etter anvisning på pakken.

3

Mens risen koker vask, rens og del avocado, agurk, mango og vårløk. Fordel ris, laks og det grønne i boller og topp med sesamfrø.

4

God middag!

Foto:

Silje Feiring