Laksebuns
Silje Feiring

Laksebuns

20 minLett
kr 550,30
4 porsjonerkr 90,47 per porsjon
Fyll buns med laks og masse digg, denne lager du garantert igjen!

Laksebuns
4 stkFersk laksefilet
0,5 tsPepper, med kvern
0,5 tsSalt, havsalt
1 tsTørket chili
2 ssSolsikke/raps/stekeolje
Buns
0,5 stkRødløk, i skiver
6 stilkReddik, ferske, i skiver
2 stkAvokado, fersk, i skiver
1 stkHjertesalat, frisk
8 stkHamburgerbrød
Yoghurtsaus
2 dlYoghurt, gresk
0,5 stkAgurk, i terninger
1 håndfullDill, frisk
0,5 tsPepper, med kvern
1 feddHvitløk, finhakket
1 ssSitroner, økologisk, saften av
Instruksjoner
1

Vask, rens og del det grønne

2

Bland sammen yoghurtsausen i en blender, sett i kjøleskapet.

3

Del laksefiletene i to, krydre og stek i olje i noen minutter på hver side.

4

Start med å smøre en ss yoghurtdressing på hver buns, legg på salatblad, laks, løk, avocado, reddik og topp mer med dressing.

5

Lag gjerne hjemmelaget buns, oppskrift finner du her.

Foto:

Silje Feiring