Du har ingen varer i handlekurven

Trenger du hjelp til å komme i gang?
Slik handler du på Kolonial.no

20 min
20 min forarbeid
Lett
g kjøttpølse, i terninger
stk gulrot, i terninger
stk kålrot, i terninger
stk prima potet, i terninger
stk purreløk, i skiver
dl kjøttbuljong-terning
klype salt, havsalt
klype pepper

Hjemmelaget lapskaus er skikkelig tradisjonskost. Enkelt, mettende og utrolig godt!


  1. Vask, rens og kutt gulrot, potet og kålrot . Legg over i en passe stor gryte sammen med buljong. Tilsett eventuellt mer vann til det dekker grønnsakene og la det småkoke til møre; ca 15-20 minutter. Koketiden avhenger av størrelsen på grønnsakene. 
  2. Kutt pølser i terninger og purre i skiver. Ha over i kjelen og småkok til pølsene er gjennomvarme.  
  3. Smak deg frem med salt og pepper og server.


Foto: Silje Feiring

Publisert

Funnet feil i oppskriften?

Skriv ut oppskriften

Vi foreslår disse varene til porsjoner:
Produktbilde
0 stk Kjøttpølse Skinnfri
Bytt Allerede i handlekurven 450 g
kr.
Produktbilde
0 stk Gulrøtter Vasket
Bytt Allerede i handlekurven Norge, 1 kg
kr.
Produktbilde
0 stk Kålrot
Bytt Allerede i handlekurven Norge, 1,2 kg
kr.
Produktbilde
0 stk Potet Folva
Allerede i handlekurven Fra Norge, 1 kg
kr.
Produktbilde
0 stk Purreløk
Bytt Allerede i handlekurven Norsk, 1 stk
kr.
Produktbilde
0 stk Kjøttbuljong
Bytt Basisvare Allerede i handlekurven Terninger, 6 l
kr.
Produktbilde
0 stk Havsalt
Bytt Basisvare Allerede i handlekurven Med Kvern, 150 g
kr.
Produktbilde
0 stk Tellicherry pepper
Bytt Basisvare Allerede i handlekurven Med kvern, 70 g
kr.
Varer for kr
Nok til porsjoner
 Prisforklaring
Mange som liker dette liker også

Kolonial.no er Norges største matbutikk på nett. Vi har utvalg som et supermarked, fantastisk kvalitet og ordentlig lave priser.
Bli kunde!

Legg i handleliste

eller lag en ny handleliste

eller velg en av listene dine


Lagt til!

Se handlelisten