Tradisjonell mat, Barnevennlig, Hverdag, Mye grønt, Snille smaker, Middag, Pølser
- Alle oppskrifter
- Tradisjonell mat
- Barnevennlig
- Hverdag
- Mye grønt
- Snille smaker
- Middag
- Pølser
- Lapskaus
Lapskaus
20 min
20 min
20 min
20 min forarbeid
Lett
1375
har lagret oppskriften
kr
per porsjon
g | kjøttpølse, i terninger |
stk | gulrot, normal størrelse, i terninger |
stk | kålrot, i terninger |
stk | poteter, i terninger |
stk | purreløk, i skiver |
dl | kjøttbuljong-terning |
klype | salt, havsalt |
klype | pepper, m/kvern |
Hjemmelaget lapskaus er skikkelig tradisjonskost. Enkelt, mettende og utrolig godt!
- Vask, rens og kutt gulrot, potet og kålrot . Legg over i en passe stor gryte sammen med buljong. Tilsett eventuellt mer vann til det dekker grønnsakene og la det småkoke til møre; ca 15-20 minutter. Koketiden avhenger av størrelsen på grønnsakene.
- Kutt pølser i terninger og purre i skiver. Ha over i kjelen og småkok til pølsene er gjennomvarme.
- Smak deg frem med salt og pepper og server.
Foto: Silje Feiring
Publisert
Kjøp hele denne retten med ett klikk!
kr
per porsjon
Vi foreslår disse varene til porsjoner: | |||
---|---|---|---|
![]() |
0 stk
Røkt Kjøttpølse
Bytt Allerede i handlekurven Skinnfri, 450 g |
kr. | |
![]() |
0 stk
Gulrøtter 2. Sortering
Bytt Allerede i handlekurven Norge, 1 kg |
kr. | |
![]() |
0 stk
Kålrot
Bytt Allerede i handlekurven Norge, 1,1 kg |
kr. | |
![]() |
0 stk
Nypoteter Juno/ Nansen/Asterix
Bytt Allerede i handlekurven Norge, 1 kg |
kr. | |
![]() |
0 stk
Purreløk
Allerede i handlekurven Norge, 1 stk |
kr. | |
![]() |
0 stk
Kjøttbuljong
Bytt Basisvare Allerede i handlekurven Terninger, 6 l |
kr. | |
![]() |
0 stk
Maldonsalt
Bytt Basisvare Allerede i handlekurven 125 g |
kr. | |
![]() |
0 stk
Sort Pepper Hel
Bytt Basisvare Allerede i handlekurven Med Kvern, 65 g |
kr. | |
Varer for kr
Nok til
porsjoner
Prisforklaring
|