Spaghetti med blomkål og parmesan
Eyvind Hellstrøm

Spaghetti med blomkål og parmesan

15 minLett
kr 200,47
4 porsjonerkr 30,91 per porsjon
Spaghetti med parmesan er en klassiker fra det italienske kjøkken. Prøv denne, toppet med koriander for en spennende vri med friskere smak!

Spaghetti med blomkål og parmesan
400 gPasta, spaghetti
100 gParmesan, blokk
300 gChampignon
1 stkBlomkål, fersk
1 stkSitroner, økologisk
2 ssOlivenolje, extra virgin
100 gMeierismør
3 feddHvitløk
2 stkSjalottløk
1 håndfullKoriander
Instruksjoner
1

Kok spaghetti etter anvisning på pakken.

2

Kutt opp blomkål og champignon i små biter. Hakk sjalottløk og hvitløk. Ha grønnsakene i en gryte med olivenolje, smør og sitronsaft, og stek det i 5-6 minutter. Til slutt tilsetter du frisk koriander.

3

Bland sammen spaghetti og grønnsaker, og topp med revet parmesan!