Spaghetti med blomkål og parmesan

fra Eyvind Hellstrøm

Til 4 porsjoner

400 g spaghetti
100 g parmesan
300 g champignon
1 stk blomkål
1 stk sitron
2 ss ekstra virgin olivenolje
100 g smør
3 fedd hvitløk
2 stk sjalottløk
1 håndfull koriander, frisk


Vanskelighetsgrad: Lett

Spaghetti med parmesan er en klassiker fra det italienske kjøkken. Prøv denne, toppet med koriander for en spennende vri med friskere smak!

  1. Kok spaghetti etter anvisning på pakken. 
  2. Kutt opp blomkål og champignon i små biter. Hakk sjalottløk og hvitløk. Ha grønnsakene i en gryte med olivenolje, smør og sitronsaft, og stek det i 5-6 minutter. Til slutt tilsetter du frisk koriander. 
  3. Bland sammen spaghetti og grønnsaker, og topp med revet parmesan! 


Tips! Pastaregel: 100 gram pasta, 10 gram salt og 1 liter vann. 


kolonial.no/oppskrifter/2393-hellstrom-spaghetti-med-blomkal-og-parmesan/

Oppdaget noe rart? Hjelp oss å sørge for at oppskriftene våre holder høy kvalitet! Si fra på e-post hei@kolonial.no.