Pastaskruer med squash og laks

fra Eyvind Hellstrøm

Til 4 porsjoner

400 g pasta fusilli
2 l vann
20 g salt, havsalt
600 g laksefilet
2 stk squash
1 håndfull basilikum, fersk
50 g smør og margarin
0,5 stk sitron, saften av
1 pk cherrytomater, hermetiske


Vanskelighetsgrad: Lett

Pasta og laks er en sikker vinner hos hele familien! Squash, cherrytomatsaus og basilikum gir en søtere smak.

  1. Kok pasta etter anvisning på pakken. 
  2. Ha en boks cherrytomater, basilikum og salt i en kjele, varm opp. 
  3. Kutt squash i skiver. 
  4. Når pastaen har kokt i 6 minutter har du squashen i, og lar dette koke i 2 minutter til. Slå ut vannet, bland inn smør, saften av sitron og frisk basilikum. 
  5. Kutt laks i terninger og stek kjapt i en teflonpanne, ca. 1 minutt.
    Server pasta med tomatsaus og laks, spis mens maten varm!


kolonial.no/oppskrifter/2394-hellstrom-pastaskruer-med-squash-og-laks/

Oppdaget noe rart? Hjelp oss å sørge for at oppskriftene våre holder høy kvalitet! Si fra på e-post hei@kolonial.no.