Laks med makaroni og paprika

fra Eyvind Hellstrøm

Til 4 porsjoner

2 stk squash
600 g laksefilet
2 ss ekstra virgin olivenolje
1 håndfull basilikum, fersk
1 stk pimientos
1 stk lime, saft og skall av
1 stk ingefær, fersk
300 g makaroni


Vanskelighetsgrad: Lett

Bruk squash som base i en saus, et smart triks for å få i seg mer grønnsaker!

  1.  Skrell squashen og kutt i tynne skiver, bruk en mandolin for å spare tid. Kok i vann med olivenolje til møre. 
  2. Kok opp makaronien i saltet vann etter anvisning på pakken.
  3. Kjør squashen med stavmikser til en puré og bland inn revet limeskall og ingefær. Vend inn den ferdig kokte makaronien i squashpureen. 
  4. Kutt laksefilet uten skinn og ben i terninger ca 2x2 cm, stek raskt i teflonpanne i ca. 1 minutt.
  5. Press limesaft og bland inn basilikum i makronien. Legg opp makaroni-squashpuré, pimientos og stekt laks på tallerkenen. 

kolonial.no/oppskrifter/2399-hellstrom-laks-med-makaroni-og-paprika/

Oppdaget noe rart? Hjelp oss å sørge for at oppskriftene våre holder høy kvalitet! Si fra på e-post hei@kolonial.no.