Legg til varer underveis i uken
Legger du til varer litt og litt gjennom uka er nesten hele jobben gjort når du skal legge inn neste bestilling
2 stk | Brokkoli, fersk | |
600 g | Fersk torskefilet, uten skinn | |
50 g | Hasselnøtter | |
1 dl | Olivenolje, extra virgin | |
0,5 dl | Hasselnøttolje | |
0,5 stk | Sitroner, økologisk, saften av | |
0,5 ss | Karri | |
1 klype | Salt, havsalt | |
1 klype | Pepper, med kvern | |
2 ss | Sherryeddik | |
2 fedd | Hvitløk | |
1 stk | Sjalottløk |
Skyll brokkoli og riv med rivjern.
Hakk hasselnøtter.
Finhakk sjalottløk og hvitløk. Bland dette sammen med olivenolje, hasselnøttolje, sitronsaft, sherryeddik, karri, salt og pepper.
Kutte torskefilet i terninger ca 2x2 cm og stekes (helst) i teflonpanne med noen dråper olje. Stek hasselnøttene sammen med torsken. Steketiden er ca 2 min.
Legg brokkolisalaten på en tallerken, deretter den stekte torsken og til slutt øs dressingen over fisken.