Alt-i-ett kyllingvinger med basmatiris
Eyvind Hellstrøm

Alt-i-ett kyllingvinger med basmatiris

25 minLett
kr 378,42
4 porsjonerkr 70,31 per porsjon
Denne curryen med kyllingvinger og ris lager så og si seg selv!

400 gBasmatiris
6 dlVann
4 feddHvitløk
2 stkKanelstang
4 stkSitrongress, frisk
2 ssKarri
900 gKyllingvinger, grillede
100 gRosiner
1 stkKinakål
1 håndfullKoriander
1 stkChilipepper, grønn
1 klypeSalt, havsalt
100 gCashewnøtter
Instruksjoner

Finhakk hvitløk, chili og sintrongress. Hakk cashewnøtter.

Fres kyllingvinger og karri i olje i en stor kjele. Tilsett hvitløk, salt, sintrongress, rosiner, cashewnøtter, kanelstang, basmatiris og vann. Kok under lokk i 10 minutter.

Mens dette koker finhakk kinakål, grønn chili og koriander. Dette blander du inn like før servering.

Ta ut kanelstangen, server og nyt en deilig curry!