Stekt ris med egg

fra Silje Feiring / Spoon.no

Til 4 porsjoner

2 pk jasminris (boil-in-bag)
1 stk bogskinke, i terninger
1 stk gul løk, grovhakket
1 pk erter, frosne
8 stk egg
2 ss smør
1 ts salt, havsalt
1 ts pepper, m/kvern

Tilbredningstid: 20 min
Forarbeid: 10 min
Vanskelighetsgrad: Lett

Stekt ris er en sikker vinner hos barna, server med speilegg og middagen er servert!

Kok ris etter anvisning på pakken. Del skinke i terninger og grovhakk løken. 

  1. Smelt smør i en stekepanne på middels varme, tilsett løk og stek til den blir blank. Legg i den ferdigkokte risen, skinke og erter og fres i noen minutter til alt er varmt. Smak til med salt og pepper. 
  2. Imens risen blir varm steker du speileggene. 
  3. Legg ris over i serveringsboller og topp med speilegg. 

God middag! 


kolonial.no/oppskrifter/2407-spoon-stekt-ris-med-egg/

Oppdaget noe rart? Hjelp oss å sørge for at oppskriftene våre holder høy kvalitet! Si fra på e-post hei@kolonial.no.