Pasta carbonara

fra Silje Feiring / Spoon.no

Til 4 porsjoner

400 g spaghetti
3 stk egg
1 stk parmesan
1 ts pepper, m/kvern
140 g bacon
1 pk erter, frosne

Tilbredningstid: 20 min
Forarbeid: 10 min
Vanskelighetsgrad: Lett

Denne superenkle versjonen av carbonara smaker skikkelig digg!

  1. I en liten bolle visper du sammen egg, parmesan og pepper. Sett til side. Kok pasta etter anvisning på pakken, hell av vannet men la det være igjen ca 1 dl av pastavannet. 
  2. Del bacon i terninger og sprøstek i en stekepanne, hell av litt av fettet med la det være igjen noe fett i pannen. Så tilsetter du ertene og steker i noen minutter til ertene er gjennomvarme. 
  3. Legg ferdigstekt bacon blanding over i en stor bolle. Tilsett ferdigkokt pasta, eggeblandingen og bland godt sammen. Juster med pastavannet du tok vare på slik at du får en kremet pasta. 

Server straks:)




kolonial.no/oppskrifter/2417-spoon-pasta-carbonara/

Oppdaget noe rart? Hjelp oss å sørge for at oppskriftene våre holder høy kvalitet! Si fra på e-post hei@kolonial.no.