Hopp til hovedinnholdet

Du har ingen varer i handlekurven

Trenger du hjelp til å komme i gang?
Slik handler du på Kolonial.no

15 min
5 min forarbeid
Lett
ss rapsolje
ts garam masala krydder
g spinat, fersk
dl matfløte
g fetaost, i terninger

Lun og saftig! Fantastisk tilbehør, særlig til indisk mat.


  1. Vask og rens spinaten, del fetaosten i terninger
  2. Varm olje i en stekepanne og rør inn garam masala. Tilsett kremfløten og la det småkoke i noen minutter.
  3. Legg i spinaten og la den falle sammen før du til slutt vender inn fetaosten.

Server umiddelbart, gjerne med nanbrød til!

Foto: Silje Feiring

Publisert

Funnet feil i oppskriften?

Skriv ut oppskriften

Vi foreslår disse varene til porsjoner:
Rapsolje Steking, 450 ml
0 stk Rapsolje
Bytt Basisvare Allerede i handlekurven Steking, 450 ml
kr.
Garam Masala 55 g
0 stk Garam Masala
Allerede i handlekurven 55 g
kr.
Spinat Vasket Norge, 125 g
0 stk Spinat Vasket
Bytt Allerede i handlekurven Norge, 125 g
kr.
Lett Matfløte 10% 0,3 l
0 stk Lett Matfløte 10%
Bytt Allerede i handlekurven 0,3 l
kr.
Apetina Classic 200 g
0 stk Apetina Classic
Bytt Allerede i handlekurven 200 g
kr.
Varer for kr
Nok til porsjoner
 Prisforklaring
Mange som liker dette liker også

Kolonial.no er Norges største matbutikk på nett. Vi har utvalg som et supermarked, fantastisk kvalitet og ordentlig lave priser.
Bli kunde!

Legg i handleliste

eller lag en ny handleliste

eller velg en av listene dine


Lagt til!

Se handlelisten