Appelsinkake på bål
Silje Feiring

Appelsinkake på bål

25 minLett
kr 227,90
4 porsjonerkr 10,22 per porsjon
Sjokoladekake på bål smaker utrolig godt og er perfekt kos når man er ute på tur.

Sjokoladekakerøre
1 dlMelk, hel
1,25 dlHvetemel, siktet
70 gMargarin, blokk
1 stkEgg
1 dlSukker
2 ssKakao
1 tsBakepulver, stor
0,5 tsVaniljesukker
4 stkAppelsin
1 håndfullNøtteblanding
Instruksjoner
1

Superenkel sjokoladekakerøre

2

Smelt smøret og avkjøl. Visp sammen sukker og egg.

3

Bland sammen alt det tørre i en bolle og tilsett melk, avkjølt smør og sukker blanding.

4

Hell over på plastflasker og pakk i sekken:)

5

Sjokoladekake på bål

6

Skjær av toppen på alle appelsinene, bruk en skje til å hule ut fruktkjøttet. La det være igjen litt kjøtt så du ikke får en bitter smak av skall i kaken.

7

Fyll opp appelsinene halvfulle med sjokoladekakerøre, sett på lokket og pakk godt inn i folie.

8

Legg på glørne i bålet i ca 20-25 minutter, topp med grovhakkede nøtter og nyt!

Foto:

Silje Feiring