Enchiladas med kjøttdeig

fra Silje Feiring / Spoon.no

Til 4 porsjoner

1 stk gul løk, grovhakket
2 stk tomat, i terninger
1 stk chilipepper, grønn, i ringer
2 ss rapsolje, til steking
400 g kjøttdeig, storfe
1 pk tacokrydder
8 stk tortillalefse large
1 stk tacosaus, medium
200 g revet ost
Til servering
3 dl rømme, lett
2 stk avocado, i skiver
1 håndfull koriander, frisk, grovhakket

Tilbredningstid: 15 min
Forarbeid: 15 min
Vanskelighetsgrad: Lett

Enchiladas er tortillalefser fylte med kjøttfyll, gratinert i ovnen med ost.

Forvarm ovnen til 200 grader

  1. Del avocado i skiver, grovhakk løken, tomat i terninger og chili i ringer
  2. Varm olje i en stekepanne og stek løken til den blir blank. Så tilsetter du kjøttdeig og steker med tacokrydder etter anvisning på pakken. Bland inn grønn chili, tomater og bland godt. (Spar gjerne litt tomater og chili til topping )
  3. Varm tacolefsene raskt i en tørr stekepanne. Fordel tacosaus, halvparten av osten og noen spiseskjeer av kjøttfyllet på hver lefse. Rull sammen og legg over i en smurt ildfast form. Strø over resten av osten og stek i ca 10 minutter til osten er gyllen. 

Server varme lefser med avocado og rømme, god middag!


kolonial.no/oppskrifter/2428-spoon-enchiladas-med-kjottdeig/

Oppdaget noe rart? Hjelp oss å sørge for at oppskriftene våre holder høy kvalitet! Si fra på e-post hei@kolonial.no.