Kyllingwok med nudler
Silje Feiring

Kyllingwok med nudler

25 minLett
kr 375,80
4 porsjonerkr 52,88 per porsjon
Kjappe kyllingretter er alltid en vinner rundt middagsbordet. Denne kyllingwoken toppes med nøtter og koriander.

400 gEggnudler
600 gKyllingfilet, fersk
2 feddHvitløk
1 stkChilipepper, rød
2 ssFersk ingefær
2 ssSolsikke/raps/stekeolje
4 ssSoyasaus
3 ssChilisaus
1 stkLime, saften av
500 gWok-grønnsaker, frosne
20 gKoriander, grovhakket
55 gCashewnøtter, grovhakket
Instruksjoner
1

Kok nudler etter anvisning på pakken.

2

Del kyllingfilet i strimler, finhakk hvitløk, chili og riv ingefær. Varm litt olje i wokpanne eller stor stekepanne. Legg i kyllingstrimler, hvitløk og ingefær og stek i noen minutter.

3

I en passe stor bolle blander du sammen soyasaus, chilisaus og saften av lime til en woksaus.

4

Tilsett saus og finhakket chili i pannen.Band godt. Legg i wokgrønnsakene og stek til de er gjennomvarme.

5

Grovhakk koriander og cashewnøtter i mellomtiden.

6

Server kyllingwok med nudler. Topp med grovhakket koriander og cashewnøtter.

Foto:

Silje Feiring