Tilbredningstid: 13 min
Forarbeid: 13 min
Vanskelighetsgrad: Lett
Saftig, sprø og skikkelig god! Peanøttdressingen setter en god smak på denne salaten.
- Tørk av kyllingfiletene med et kjøkkenpapir, krydre med salt, pepper og paprikakrydder og stek i smør på middels varme i noen minutter på hver side. Skru ned varmen, legg på et lokk og la de ettersteke i 7-8 minutter til de er gjennomstekt. Når kyllingen er ferdig skjærer du i skiver.
- I et glass med lokk tilsetter du alle ingrediensene til dressingen. Rør godt og tilsett litt vann hvis det er for tykk. Sett på lokket og rist godt sammen.
- Kok nudler etter anvisning på pakken, skyll og sett til side. Vask og rens det grønne. Del gulrøtter og chili i strimler, vårløk og rødløk i skiver, grovhakk mynte og koriander. Legg alt over i en bolle sammen med spinat og bland sammen. Så tilsetter du avkjølte nudler, kylling og dressing. Bland godt sammen og server:)
kolonial.no/oppskrifter/2433-spoon-thaisalat-med-spro-kylling/
Oppdaget noe rart? Hjelp oss å sørge for at oppskriftene våre holder høy kvalitet! Si fra på e-post hei@kolonial.no.