Fiskekake i pitabrød
Silje Feiring

Fiskekake i pitabrød

20 minLett
kr 309,20
4 porsjonerkr 49,33 per porsjon
Stek fiskekaker og legg tilbehør i skåler. Så kan man selv fylle med sitt favorittilbehør!

600 gFiskekaker, ferske
6 stkPitabrød
2 stkHjertesalat, frisk
2 stkEple, røde
2 stkTomater
150 gSukkererter
Dressing
3 dlRømme, lett
1 ssSweet Chili-saus
Instruksjoner
1

Forvarm stekeovnen til 200 grader.

2

Stek fiskekaker og pitabrød etter anvisning på pakken.

3

Vask og rens grønnsaker. Grovhakk hjertesalat og kutt epler, tomater og sukkererter i skiver.

4

Bland sammen rømme og chilisaus til en dressing.

5

Server fiskekake i pitabrød. Sett tilbehøret frem i skåler, slik at alle kan fylle etter eget ønske.

Foto:

Silje Feiring