Fiskekaker på spyd

fra Silje Feiring / Spoon.no

Til 4 porsjoner

8 stk fiskekaker
260 g basmatiris
1 stk paprika, gul, i grove biter
1 stk paprika, rød, i grove biter
250 g cherrytomater, røde, delt i fire
1 stk mango, i grove biter
Superenkel rømmedressing
3 dl rømme, lett
1 håndfull dill, frisk, grovhakket
0,5 stk sitron, saften av

Tilbredningstid: 20 min
Forarbeid: 15 min
Vanskelighetsgrad: Lett

Kutt fiskekaker i morsomme former og tre middagen på spyd, så blir middagen til en lek!

Kok ris etter anvisning på pakken. 

  1. Vask og rens det grønne. Kutt paprika, agurk og mango i grove biter, slik at de lett kan tres på spyd. 
  2. Del fiskekakene i morsomme former eller bare i grove biter og stek til de er gjennomvarme. Tre grønnsakene og fiskekakene på spyd. 
  3. Bland sammen rømme, dill og sitron til dressing. 
  4. Server fiskekakespydene med en superenkel rømmedressing, kokt ris og sitronbåter.


kolonial.no/oppskrifter/2444-spoon-fiskekaker-pa-spyd/

Oppdaget noe rart? Hjelp oss å sørge for at oppskriftene våre holder høy kvalitet! Si fra på e-post hei@kolonial.no.