Alt-i-ett gryte med ris og kylling

fra Silje Feiring / Spoon.no

Til 4 porsjoner

2 ss ekstra virgin olivenolje
4 ss smør
1 stk gul løk, finhakket
4 stk gulrot, normal størrelse, revet
3 stk kyllingfilet, i terninger
2 ts salt, havsalt
1 ts pepper, m/kvern
8 dl kylling-/hønse-buljong
4 dl jasminris, løs
1 håndfull bladpersille, grovhakket
1 dl parmesan, revet

Tilbredningstid: 25 min
Forarbeid: 15 min
Vanskelighetsgrad: Lett

Middagen som lages i en og samme gryte. Kylling og ris er barnevennlig – en skikkelig familiemiddag:)

Vask og rens det grønne.

  1. Varm olivenolje og smør i en stor gryte, når smøret er smeltet tilsetter du finhakket løk, revet gulrot og steker det i ca. 5 minutter. 
  2. Ha i kyllingbiter, krydder og stek videre i ca. 5-6 minutter. Så tilsetter du kyllingkraft og ris. Kok opp, skru ned varmen og sett på lokk. Kok til risen er ferdig (ca. 15 minutter) 
  3. Ta gryten av platen, rør inn parmesan og persille. 

God middag!



kolonial.no/oppskrifter/2487-spoon-alt-i-ett-gryte-med-ris-og-kylling/

Oppdaget noe rart? Hjelp oss å sørge for at oppskriftene våre holder høy kvalitet! Si fra på e-post hei@kolonial.no.