Alt-i-ett gryte med pasta og chorizo
Silje Feiring

Alt-i-ett gryte med pasta og chorizo

25 minLett
kr 430,90
4 porsjonerkr 48,36 per porsjon
Hva med en gryte som lager seg selv mens du kan gjøre andre ting? Denne kremete pastagryten vil garantert falle i smak!

1 stkGul løk
2 feddHvitløk
225 gChorizo-pølse, hel
300 gGrillpølse
2 stilkVårløk
1 ssOlivenolje, extra virgin
7 dlKylling-/hønse-buljong
400 gTomater, hakkede
1 dlKremfløte
400 gPasta, spaghetti
1 tsSalt, havsalt
1 tsPepper, med kvern
100 gRevet ost
Tilbehør
50 gParmesan, blokk, revet
20 gKruspersille, fersk, grovhakket
Instruksjoner
1

Finhakk løk og hvitløk, del pølser og vårløk i skiver.

2

Varm olivenolje i en stor gryte. Fres løk og hvitløk i noen minutter, så tilsetter du pølseskiver og steker videre i noen minutter.

3

Bland inn kyllingbuljong, hakkede tomater, vårløk, kremfløte og spaghetti. Smak til med salt og pepper.

4

Kok opp og la det småkoke til pastaen er gjennomkokt i ca. 13-15 minutter. Rør lett i gryten underveis og tilsett mer vann om nødvendig. Vend inn revet ost mot slutten.

5

Server alt-i-ett gryte med pasta og chorizo. Topp med revet parmesan og grovhakket persille.

Foto:

Silje Feiring