Alt-i-ett gryte med pasta og chorizo

fra Silje Feiring / Spoon.no

Til 4 porsjoner

1 ss ekstra virgin olivenolje
1 stk gul løk, finhakket
2 fedd hvitløk, finhakket
150 g chorizo-pølse, hel, i skiver
4 stk grillpølse, i skiver
9 dl kylling-/hønse-buljong
1 stk tomater, hakkede
3 stk vårløk, i skiver
1 dl kremfløte
400 g spaghetti
0,5 ts salt, havsalt
1 ts pepper, m/kvern
1 dl revet ost
Til servering
1 dl parmesan, revet
1 håndfull kruspersille, frisk, grovhakket

Tilbredningstid: 20 min
Forarbeid: 10 min
Vanskelighetsgrad: Lett

Hva med en gryte som lager seg selv mens du kan gjøre andre ting? Denne kremete pastagryten vil garantert falle i smak!

Finhakk løk og hvitløk, del pølser og vårløk i skiver.

  1. Varm olivenolje i en stor gryte og fres løk, hvitløk i noen minutter. Så tilsetter du pølseskiver og steker videre i noen minutter. 
  2. Deretter tilsetter du kyllingbuljong, hakkede tomater, vårløk, kremfløte, spaghetti og krydder. 
  3. Kok opp og la det småkoke til pastaen er gjennomkokt, ca 13-15 minutter. Rør lett i gryten underveis og tilsett mer vann hvis nødvendig.  Ta fra varmen og rør inn osten

Topp med revet parmesan og persille.



kolonial.no/oppskrifter/2488-spoon-alt-i-ett-gryte-med-pasta-og-chorizo/

Oppdaget noe rart? Hjelp oss å sørge for at oppskriftene våre holder høy kvalitet! Si fra på e-post hei@kolonial.no.