Hopp til hovedinnholdet

Du har ingen varer i handlekurven

Trenger du hjelp til å komme i gang?
Slik handler du på Kolonial.no

10 min
5 min forarbeid
Lett
g kjøttpølse
pk potetstappe
g feldsalat
stk paprika, gul
stk paprika, rød
g cherrytomater, røde

En kjent og kjær familiemiddag for mange. Og det beste av alt, den er ferdig på 15 minutter!


Forvarm ovnen til 230 grader og vask det grønne

  1. Del pølsene i fire, først på langs og deretter på tvers. Kle ett stekebrett med bakepapir og legg over pølsene. Stek midt i ovnen i ca. 10 minutter.
  2. Imens pølsene godgjør seg i ovnen lager du potetstappen etter anvisning på pakken. 
  3. Del cherrytomater i to, paprika i strimler og bland sammen med salaten. 

Server varme pølser med potetstappe og salat. 

Foto: Silje Feiring

Publisert

Funnet feil i oppskriften?

Skriv ut oppskriften

Vi foreslår disse varene til porsjoner:
Produktbilde
0 stk Kjøttpølse Skinnfri
Bytt Allerede i handlekurven 450 g
kr.
Produktbilde
0 stk Potetstappe
Bytt Allerede i handlekurven Hjemmelaget, 450 g
kr.
Produktbilde
0 stk Feldsalat
Allerede i handlekurven Frankrike, 100 g
kr.
Produktbilde
0 stk Gul Paprika
Allerede i handlekurven Holland, 2 stk
kr.
Produktbilde
0 stk Paprika Rød
Bytt Allerede i handlekurven Holland, 2 stk
kr.
Produktbilde
0 stk Tomater, Piccolo
Bytt Allerede i handlekurven Norge, 200 g
kr.
Varer for kr
Nok til porsjoner
 Prisforklaring
Mange som liker dette liker også

Kolonial.no er Norges største matbutikk på nett. Vi har utvalg som et supermarked, fantastisk kvalitet og ordentlig lave priser.
Bli kunde!

Legg i handleliste

eller lag en ny handleliste

eller velg en av listene dine


Lagt til!

Se handlelisten