Pasta og kjøttboller

fra Silje Feiring / Spoon.no

Til 4 porsjoner

400 g spaghetti
600 g kjøttboller
390 g tomatsaus, ferdig
2 dl parmesan, revet
1 håndfull basilikum, fersk, grovhakket

Tilbredningstid: 10 min
Forarbeid: 5 min
Vanskelighetsgrad: Lett

En velkjent og klassisk familiemiddag du lager på 15 minutter!

  1. Kok pasta etter anvisning på pakken. 
  2. Varm tomatsausen i en stor gryte, tilsett kjøttbollene og la det putre til kjøttbollene blir gjennomvarme. 
  3. Server nykokt pasta, kjøttboller i tomatsaus, revet parmesan og basilikum. 

PS: Smak gjerne til med salt og pepper hvis du ønsker det.

kolonial.no/oppskrifter/2493-spoon-pasta-og-kjottboller/

Oppdaget noe rart? Hjelp oss å sørge for at oppskriftene våre holder høy kvalitet! Si fra på e-post hei@kolonial.no.