Klassisk kjøttkakemiddag
Silje Feiring

Klassisk kjøttkakemiddag

25 minLett
kr 240,10
4 porsjonerkr 36,37 per porsjon
Kjøttkaker til middag er god tradisjonsmat. En skikkelig klassiker som hele familien kan nyte.

600 gPoteter
1 stkBrokkoli, fersk
1 tsSalt, havsalt
1 stkBrun saus, miks
600 gKjøttkaker
2 dlTyttebærsyltetøy
20 gKruspersille, fersk, grovhakket
Instruksjoner
1

Vask og rens poteter og brokkoli. Del poteter i to og kok i lettsaltet vann.

2

Tilbered saus etter anvisning på pakken. Tilsett kjøttkaker og la det trekke i ca. 10 minutter på svak varme.

3

Del brokkoli i buketter. Kok opp litt lettsaltet vann, trekk kjelen fra varmen og tilsett brokkoli. La det trekke i noen minutter.

4

Server klassisk kjøttkakemiddag med tyttebærsyltetøy. Topp med grovhakket persille.

Foto:

Silje Feiring