Svenske kjøttboller i fløtesaus

fra Silje Feiring / Spoon.no

Til 4 porsjoner

500 g kjøttboller
2 stk fløtesaus, ferdig
1 stk potetstappe
1 stk paprika, rød, i strimler
200 g cherrytomater, røde, delt i to
1 pk salatmix

Tilbredningstid: 10 min
Forarbeid: 5 min
Vanskelighetsgrad: Lett

Kjøttboller i fløtesaus servert med potetstappe og salat. En smakfull middag du lager på null komma niks!

  1. Kok opp sausen etter anvisning på pakken, tilsett kjøttbollene og la de trekke i ca. 10 min på svak varme.
  2. Tilbered potetsappen etter anvisning på pakken.
  3. Vask og rens det grønne, del paprika i strimler, cherrytomater i to og bland sammen salaten.

Server kjøttboller med en grønn salat, god middag! 


kolonial.no/oppskrifter/2498-spoon-svenske-kjottboller-i-flotesaus/

Oppdaget noe rart? Hjelp oss å sørge for at oppskriftene våre holder høy kvalitet! Si fra på e-post hei@kolonial.no.