Pestopasta med kylling og tomat
Silje Feiring

Pestopasta med kylling og tomat

20 minLett
kr 333,20
4 porsjonerkr 68,18 per porsjon
Pestopasta med kylling og lune tomater gir en smakfull og superrask familiemiddag.

400 gPasta, spaghetti
1 tsSalt, havsalt
1 ssSolsikke/raps/stekeolje
2 feddHvitløk
200 gCherrytomater, røde
600 gKyllingfilet, fersk
1 tsSalt, havsalt
1 tsPepper, med kvern
2 ssMargarin, blokk
130 gPesto, grønn
70 gRuccula
Instruksjoner
1

Kok pasta etter anvisning på pakken i lettsaltet vann.

2

Varm olje i en gryte på middels varme, og legg i hele hvitløksfedd og cherrytomater. La det godgjøre seg til tomatene er myke, men fortsatt hele.

3

Tørk av kyllingfiletene og krydre med salt og pepper. Varm smør i en stekepanne og stek kyllingfiletene i ca. 5-6 minutter på hver side til de er gjennomstekt. La de hvile noen minutter og skjær i skiver.

4

Hell vannet av pastaen og rør inn pesto.

5

Server pestopasta med kylling og tomat. Topp med ruccula og nyt!

Foto:

Silje Feiring