Cowboygryte med speilegg
Silje Feiring

Cowboygryte med speilegg

15 minLett
kr 290,80
4 porsjonerkr 39,93 per porsjon
En rask og god middag i hverdagen, servert med speilegg og brød.

600 gKjøttpølse, i skiver
1 ssSolsikke/raps/stekeolje, til steking
425 gTomatbønner
400 gTomater, hakkede
340 gMais
1 tsSalt, havsalt
1 tsPepper, med kvern
4 stkEgg
0,5 stkBrød, grovt, helt
Instruksjoner
1

Del pølser i skiver og varm olje i en stor gryte. Fres pølseskivene gylne på middels høy varme.

2

Tilsett tomatbønner, hakkede tomater og mais. Skru ned varmen og la gryten småputre i ca. 5-6 minutter. Smak til med salt og pepper.

3

Mens gryten putrer steker du speilegg og deler opp brødskiver.

4

Server varm cowboygryte med speilegg og brød.

Foto:

Silje Feiring