Hopp til hovedinnholdet

Du har ingen varer i handlekurven

Trenger du hjelp til å komme i gang?
Slik handler du på Kolonial.no

10 min
5 min forarbeid
Lett
g kjøttpølse, i skiver
ss rapsolje, til steking
g tomatbønner
stk tomater, hakkede
stk maiskorn
klype salt, havsalt
klype pepper, m/kvern
stk egg
stk brødskive

En rask og god middag i hverdagen, servert med speilegg og brød.


  1. Del pølser i skiver og varm olje i en stor gryte. Fres pølseskivene i litt olje til de er gylne.
  2. Tilsett tomatbønner, hakkede tomater og mais. Skru ned varmen og la gryten småputre i 5-6 minutter.  Smak til med salt og pepper. 
  3. Imens gryten putrer steker du speilegg og deler opp brødskiver. 

Server cowboygryte med speilegg og brød.

Foto: Silje Feiring

Publisert

Funnet feil i oppskriften?

Skriv ut oppskriften

Vi foreslår disse varene til porsjoner:
Produktbilde
0 stk Kjøttpølse Skinnfri
Bytt Allerede i handlekurven 450 g
kr.
Produktbilde
0 stk Rapsolje
Bytt Basisvare Allerede i handlekurven 1 l
kr.
Produktbilde
0 stk Nora Tomatbønner
Bytt Allerede i handlekurven 425 g
kr.
Produktbilde
0 stk Tomater Grovhakkede
Bytt Allerede i handlekurven 400 g
kr.
Produktbilde
0 stk Mais
Bytt Allerede i handlekurven 3x160g, 480 g
kr.
Produktbilde
0 stk Maldonsalt
Bytt Basisvare Allerede i handlekurven 125 g
kr.
Produktbilde
0 stk Sort Pepper Hel
Bytt Basisvare Allerede i handlekurven Med Kvern, 65 g
kr.
Produktbilde
0 stk Frokostegg Fra Frittgående Høner
Bytt Allerede i handlekurven Str L, 12 stk
kr.
Produktbilde
0 stk Gourmet Grovbrød
Bytt Allerede i handlekurven Oppskåret, 670 g
kr.
Varer for kr
Nok til porsjoner
 Prisforklaring

Kolonial.no er Norges største matbutikk på nett. Vi har utvalg som et supermarked, fantastisk kvalitet og ordentlig lave priser.
Bli kunde!

Legg i handleliste

eller lag en ny handleliste

eller velg en av listene dine


Lagt til!

Se handlelisten