Cowboygryte med speilegg

fra Silje Feiring / Spoon.no

Til 4 porsjoner

600 g kjøttpølse, i skiver
1 ss rapsolje, til steking
800 g tomatbønner
1 stk tomater, hakkede
1 stk maiskorn
1 klype salt, havsalt
1 klype pepper, m/kvern
4 stk egg
8 stk brødskive

Tilbredningstid: 10 min
Forarbeid: 5 min
Vanskelighetsgrad: Lett

En rask og god middag i hverdagen, servert med speilegg og brød.

  1. Del pølser i skiver og varm olje i en stor gryte. Fres pølseskivene i litt olje til de er gylne.
  2. Tilsett tomatbønner, hakkede tomater og mais. Skru ned varmen og la gryten småputre i 5-6 minutter.  Smak til med salt og pepper. 
  3. Imens gryten putrer steker du speilegg og deler opp brødskiver. 

Server cowboygryte med speilegg og brød.


kolonial.no/oppskrifter/2500-spoon-cowboygryte-med-speilegg/

Oppdaget noe rart? Hjelp oss å sørge for at oppskriftene våre holder høy kvalitet! Si fra på e-post hei@kolonial.no.