Hopp til hovedinnholdet

Du har ingen varer i handlekurven

Trenger du hjelp til å komme i gang?
Slik handler du på Kolonial.no

2 t
20 min forarbeid
Lett
g pizzamel, tipo-00
ts gjær, tørr
dl vann, lunkent
ss olivenolje
ts salt, havsalt
ts sukker

Pizzadeig er lett å lage! Følger du disse stegene får du en luftig deig som gjør det lettere å kjevle ut til en tynn bunn.


  1. Bland sammen vann, gjær og sukker i en bolle eller kjøkkenmaskin. Så tilsetter du olje, mel og salt. Elt deigen godt sammen til den blir smidig og elastisk. 
  2. Dekk til bakebollen og la den hvile i 10-15 minutter. 
  3. Ta deigen ut av bollen og form til en stor bolle. Legg på et melet underlag, dekk til og la den etterheve til dobbelt størrelse. 

Tips: Etterheving er helt nødvendig for å få et luftig resultat, har du knapt med tid gå direkte til dette steget. 

Foto: Silje Feiring

Publisert

Funnet feil i oppskriften?

Skriv ut oppskriften

Vi foreslår disse varene til porsjoner:
Produktbilde
0 stk Pizzamel
Bytt Allerede i handlekurven Tipo-0, 1 kg
kr.
Produktbilde
0 stk Tørrgjær Original
Bytt Allerede i handlekurven 5 poser, 0,06 kg
kr.
Produktbilde
0 stk Olivenolje Extra Virgin
Bytt Basisvare Allerede i handlekurven 0,5 l
kr.
Produktbilde
0 stk Maldonsalt
Bytt Basisvare Allerede i handlekurven 125 g
kr.
Produktbilde
0 stk Sukker
Basisvare Allerede i handlekurven 1 kg
kr.
Varer for kr
Nok til porsjoner
 Prisforklaring

Kolonial.no er Norges største matbutikk på nett. Vi har utvalg som et supermarked, fantastisk kvalitet og ordentlig lave priser.
Bli kunde!

Legg i handleliste

eller lag en ny handleliste

eller velg en av listene dine


Lagt til!

Se handlelisten