Vegetarpizza med asparges

fra Silje Feiring / Spoon.no

Til 4 porsjoner

2 stk pizzabunn, ferdig
450 g asparges, i tynne skiver
3 stilk vårløk, i tynne skiver
2 ss sitron, saften av
Ricottafyll
190 g ricotta-ost
250 g chevre
100 g parmesan, revet
1 ts salt, havsalt
1 ts pepper, m/kvern
2 fedd hvitløk, finhakket
Til servering
1 dl olivenolje
1 stk lime, i skiver
2 håndfull kruspersille, frisk, grovhakket

Tilbredningstid: 15 min
Forarbeid: 20 min
Vanskelighetsgrad: Lett

Det er klart du kan lage vegetarpizza når den smaker så godt! Kombinasjonen av ricotta, parmesan, hvitløk og asparges er fantastisk!

  1. Forvarm ovnen til 250 grader 
  2. Bland sammen ricottaost, revet parmesan, salt, pepper og finhakket hvitløk. 
  3. Vask og rens asparges og vårløk. Bruk en potetskreller til å strimle aspargesen, og kutt vårløken i tynne strimler. Bland sammen i en bolle og skvis over sitronsaft. 
  4. Fordel ricottablandingen over pizzabunnen, topp med asparges og vårløk. 
  5. Sett inn i forvarmet ovn og stek i 10-15 minutter til kantene er gylne.
  6. Server med grovhakket persille, lime og olivenolje. 

Lyst til å lage alt fra bunnen? Her finner du oppskrift på hjemmelaget pizzadeig!


kolonial.no/oppskrifter/2523-spoon-vegetarpizza-med-asparges/

Oppdaget noe rart? Hjelp oss å sørge for at oppskriftene våre holder høy kvalitet! Si fra på e-post hei@kolonial.no.