Pizza med asparges, erter og egg

fra Silje Feiring / Spoon.no

Til 4 porsjoner

2 stk pizzabunn, ferdig
80 g pesto, grønn
2 stk mozzarella, smuldret
450 g asparges
250 g erter, grønne
4 stk egg
200 g prosciutto, skivet
Til servering
2 håndfull basilikum, fersk
40 g pesto, grønn
2 ss olivenolje

Tilbredningstid: 15 min
Forarbeid: 15 min
Vanskelighetsgrad: Lett

Pesto er perfekt som pizzasaus. Her topper du med erter, asparges, egg og det beste av alt prosciutto!

  1. Forvarm ovnen til 250 grader 
  2. Rens asparges, klem saften ut av osten og del i skiver.
  3. Smør pesto over pizzabunnen før du topper med ost, asparges og erter 
  4. Setter pizzaen inn i ovnen og steker i ca. 5 minutter. 
  5. Imens knekker du eggene i et glass. 
  6. Ta pizzaen ut av ovnen, legg eggene i midten, sett inn og stek videre i ca. 10 minutter til kantene er gylne. 
  7. Topp med prosciutto og basilikum.
  8. Bland sammen resten av pestoen og olivenolje, bruk som en pizzadressing.

Lyst til å lage alt fra bunnen? Her finner du oppskrift på hjemmelaget pizzadeig!


kolonial.no/oppskrifter/2528-spoon-pizza-med-asparges-erter-og-egg/

Oppdaget noe rart? Hjelp oss å sørge for at oppskriftene våre holder høy kvalitet! Si fra på e-post hei@kolonial.no.