Legg til varer underveis i uken
Legger du til varer litt og litt gjennom uka er nesten hele jobben gjort når du skal legge inn neste bestilling
2 stk | Pizzadeig, fersk | |
2 stk | Pizzasaus, hvit | |
250 g | Aromasopp, i skiver | |
200 g | Kantareller, fersk, delt i to | |
2 ss | Margarin, blokk | |
1 klype | Salt, havsalt | |
1 klype | Pepper, med kvern | |
2 fedd | Hvitløk, finhakket | |
0,5 stk | Squash, i skiver | |
200 g | Fetaost | |
Til servering | ||
2 dl | Balsamico Vineddik | |
2 håndfull | Timian, frisk | |
2 ss | Tørket chili |
Forvarm ovnen til 250 grader
Del soppen i skiver og stek på middels høy varme i en tørr panne. La soppen ligge i fred noen minutter før du tilsetter smør. Når soppen er gyllen smaker du til med salt og pepper. Tilsett hvitløk og fres videre i ett minutt.
Del squash i skiver og smuldre fetaosten.
Fordel pizzasaus, squash, fetaost og sopp over bunnene.
Sett inn i forvarmet ovn og stek i 10-15 minutter til kantene er gylne.
Server med balsamicoeddikk, timian og gjerne chiliflak hvis du ønsker det.
Foto:
Silje Feiring