Pizza med sopp og squash
Silje Feiring

Pizza med sopp og squash

15 minLett
kr 366,70
4 porsjonerkr 82,99 per porsjon
Hvit pizza med sopp, squash og fetaost servert med baslasmicoeddikk!

2 stkPizzadeig, fersk
2 stkPizzasaus, hvit
250 gAromasopp, i skiver
200 gKantareller, fersk, delt i to
2 ssMargarin, blokk
1 klypeSalt, havsalt
1 klypePepper, med kvern
2 feddHvitløk, finhakket
0,5 stkSquash, i skiver
200 gFetaost
Til servering
2 dlBalsamico Vineddik
2 håndfullTimian, frisk
2 ssTørket chili
Instruksjoner
1

Forvarm ovnen til 250 grader

2

Del soppen i skiver og stek på middels høy varme i en tørr panne. La soppen ligge i fred noen minutter før du tilsetter smør. Når soppen er gyllen smaker du til med salt og pepper. Tilsett hvitløk og fres videre i ett minutt.

3

Del squash i skiver og smuldre fetaosten.

4

Fordel pizzasaus, squash, fetaost og sopp over bunnene.

5

Sett inn i forvarmet ovn og stek i 10-15 minutter til kantene er gylne.

6

Server med balsamicoeddikk, timian og gjerne chiliflak hvis du ønsker det.

7

Lyst til å lage alt fra bunnen? Her finner du oppskrift på hjemmelaget pizzasaus og pizzadeig!

Foto:

Silje Feiring