Knekkebrød med makrell i tomat og chef salat
Marit Marvik

Knekkebrød med makrell i tomat og chef salat

20 minLett
kr 362,30
4 porsjonerkr 81,15 per porsjon
Synes du det er vanskelig å få i deg like mye fisk som anbefalt? Fortvil ikke, spis makrell i tomat til frokost, lunsj eller kvelds - gjerne på knekkebrød. Knasende sprøtt, supergodt og megasunt!

3 stkMakrell i tomat, stor boks eller tube
1 pkKnekkebrød, grove
Chef salat
1 stkBrokkoli, fersk
5 stkEgg
1 stkAgurk
1 stkRødløk
1 pkSalatmix
300 gLinser, grønne, alternativt kokte kikerter
200 gCherrytomater, røde
Instruksjoner
1

Del brokkoli i små buketter og kok dem så vidt. Hardkok eggene, avkjøl, skrell og del i båter.

2

Kutt agurk i biter og rødløk i tynne båter. Skyll salat og linser.

3

Bland alle grønnsakene. Legg gjerne noen eggebåter og små tomater på toppen.

4

Fordel makrell i tomat på knekkebrødene og server med chefsalat!

Foto:

Silje Feiring