Fiskesuppe med fiskeboller
Marit Marvik

Fiskesuppe med fiskeboller

30 minLett
kr 400,40
6 porsjonerkr 42,55 per porsjon
Det er lett å lage fiskesuppe med fiskeboller, samtidig som det er utrolig velsmakende og rimelig mat.

2 pkFiskeboller, boller og kraft
6 ssMeierismør
6 ssHvetemel, siktet
6 dlVann
3 dlCreme fraiche
3 stkGulrøtter
1 stkPurreløk
1 stkMais
200 gKålrot
100 gReker, i lake, kan sløyfes
Tilbehør
1 pkFlatbrød
Instruksjoner
1

Smelt smør i en kjele. Ha i melet og bland det sammen. Spe deretter med kraften fra fiskebollene og vann. Tilsett crème fraiche og rør godt. La det koke på svak varme i ca. 10 minutter. Rør om av og til.

2

Kutt grønnsakene i tynne skiver. Hell av laken på maisen, og tilsett grønnsakene i suppen. Del deretter fiskebollene i fire og ha også dem i suppen. La det småkoke i 2-3 minutter.

3

Ha fiskesuppen i serveringskåler. Hvis ønskelig, ha en neve reker og litt grønt på toppen.

4

Serveres med flatbrød

Foto:

Silje Feiring