Rød curry med flaskegresskar

fra Silje Feiring / Spoon.no

Til 4 porsjoner

400 g gresskar, butternut
3 ss curry paste, rød
250 ml kokosmelk
4 dl ris, fullkorn
2 håndfull koriander, frisk
Basisvarer
2 ss olivenolje
1,5 dl vann

Tilbredningstid: 25 min
Forarbeid: 10 min
Vanskelighetsgrad: Lett

Kremete rød currysuppe med flaskegresskar. Server med ris og koriander!

  1. Rens flaskegresskar og del i små terninger. Varm olje i en dyp stekepanne, tilsett gresskarbitene og fres i noen minutter.
  2. Tilsett red curry og bland godt sammen. 
  3. Tilsett kokosmelk og vann, og rør godt sammen. Kok opp, skru ned varmen og sett på lokk. La det småputre til gresskaret er mørt, ca. 15-20 minutter. Kok ris etter anvisning på pakken.

Server curryen med ris og topp med grovhakket koriander. 



kolonial.no/oppskrifter/2578-spoon-rod-curry-med-flaskegresskar/

Oppdaget noe rart? Hjelp oss å sørge for at oppskriftene våre holder høy kvalitet! Si fra på e-post hei@kolonial.no.