Hopp til hovedinnholdet

Du har ingen varer i handlekurven

Trenger du hjelp til å komme i gang?
Slik handler du på Kolonial.no

Ovnsbakt torsk med sweet chilisaus

fra / Spoon.no

20 min
10 min forarbeid
Lett
g torskefilet, fersk
ts sweet chili-saus
håndfull peanøtter, salte
stilk vårløk
dl ris, fullkorn
Basisvarer
ss olivenolje

En enkel og smakfull middag med få ingredienser. Ovnsbakt torsk med chiliglaze og ris vil falle i smak hos hele familien.


Tin torsken enten i kjøleskapet eller i vannbad. Forvarm ovnen til 180 grader.

  1. Smør en ildfast form med olivenolje og legg i filetene. Pensle 1 ts med chilisaus over hver filet, sett i ovnen og stek i ca. 15 min. 
  2. Kok ris etter anvisning på pakken, vask og kutt vårløk i strimler. 
  3. Server fisken med ris, chilisaus, og topp med vårløk og peanøtter. 

Foto: Silje Feiring

Publisert

Funnet feil i oppskriften?

Skriv ut oppskriften

Vi foreslår disse varene til porsjoner:
Produktbilde
0 stk Torskefilet uten Skinn
Bytt Allerede i handlekurven Fersk villfisk, ca. 400 g
kr.
Produktbilde
0 stk Sweet Chili Saus
Bytt Allerede i handlekurven 700 ml
kr.
Produktbilde
0 stk Polly Peanøtter
Bytt Allerede i handlekurven 330 g
kr.
Produktbilde
0 stk Vårløk i Bunt
Allerede i handlekurven Marokko, 150 g
kr.
Produktbilde
0 stk Fullkornsris
Bytt Allerede i handlekurven Boil-in-bag 8x125g, 1 kg
kr.
Produktbilde
0 stk Olivenolje Extra Virgin
Bytt Basisvare Allerede i handlekurven 0,5 l
kr.
Varer for kr
Nok til porsjoner
 Prisforklaring

Kolonial.no er Norges største matbutikk på nett. Vi har utvalg som et supermarked, fantastisk kvalitet og ordentlig lave priser.
Bli kunde!

Legg i handleliste

eller lag en ny handleliste

eller velg en av listene dine


Lagt til!

Se handlelisten