Hopp til hovedinnholdet

Du har ingen varer i handlekurven

Trenger du hjelp til å komme i gang?
Slik handler du på Kolonial.no

Ovnsbakt torsk med sweet chilisaus

fra / Spoon.no

20 min
10 min forarbeid
Lett
g torskefilet, fersk
ts sweet chili-saus
håndfull peanøtter, salte
stilk vårløk
dl ris, fullkorn
Basisvarer
ss olivenolje

En enkel og smakfull middag med få ingredienser. Ovnsbakt torsk med chiliglaze og ris vil falle i smak hos hele familien.


Tin torsken enten i kjøleskapet eller i vannbad. Forvarm ovnen til 180 grader.

  1. Smør en ildfast form med olivenolje og legg i filetene. Pensle 1 ts med chilisaus over hver filet, sett i ovnen og stek i ca. 15 min. 
  2. Kok ris etter anvisning på pakken, vask og kutt vårløk i strimler. 
  3. Server fisken med ris, chilisaus, og topp med vårløk og peanøtter. 

Foto: Silje Feiring

Publisert

Funnet feil i oppskriften?

Skriv ut oppskriften

Vi foreslår disse varene til porsjoner:
Produktbilde
0 stk Torskefilet uten Skinn
Utilgj. Allerede i handlekurven Fersk villfisk, ca. 200 g
kr.
Produktbilde
0 stk Sweet Chili Saus
Bytt Allerede i handlekurven 700 ml
kr.
Produktbilde
0 stk Polly Peanøtter
Bytt Allerede i handlekurven 330 g
kr.
Produktbilde
0 stk Vårløk i Bunt
Allerede i handlekurven Norge, 150 g
kr.
Produktbilde
0 stk Fullkornsris
Bytt Allerede i handlekurven Boil-in-bag 8x125g, 1 kg
kr.
Produktbilde
0 stk Olivenolje Extra Virgin
Bytt Basisvare Allerede i handlekurven 0,5 l
kr.
Varer for kr
Nok til porsjoner
 Prisforklaring
Mange som liker dette liker også

Kolonial.no er Norges største matbutikk på nett. Vi har utvalg som et supermarked, fantastisk kvalitet og ordentlig lave priser.
Bli kunde!

Legg i handleliste

eller lag en ny handleliste

eller velg en av listene dine


Lagt til!

Se handlelisten