Pizza med skinke, paprika og mais på 1-2-3
Marit Marvik

Pizza med skinke, paprika og mais på 1-2-3

25 minLett
kr 315,90
4 porsjonerkr 47,22 per porsjon
Glede rundt bordet med stor, hjemmelaget pizza!

Bunn
1 pkPizzabunn, miks
2,5 dlVann
Fyll
1 stkGul løk
1 stkPaprika, rød
1 pkPizzafyll
3 dlVann
1 stkBogskinke
1 stkMais
200 gRevet ost
1 håndfullCherrytomater, røde
Topping
1 håndfullRuccula
Instruksjoner
1

Forvarm stekeovnen til 250 °C.

2
  1. Pizzabunn: Bland posens innhold med lunkent vann, ca. 40 °C. Elt deigen lett og kjevle den ut på et bakepapir. Legg den i en langpanne og klem deigen ut til kantene.
3
  1. Pizzafyll: Hakk løken og surr den i en dyp panne på middels varme i litt olje. Skjær paprika i biter og ha også den i pannen et par minutter. Tilsett posen med pizzafyll og hell i vann. Bland det godt sammen og la det putre på svak varme i 4-5 minutter. Skjær skinke i biter og bland den i pizzafyllet. Tilsett mais og smak til med salt og pepper.
4
  1. Fordel pizzafyllet på pizzabunnen og dryss revet ost over. Del de små tomatene i to og fordel dem utover. Stek pizzaen midt i ovnen i 10-12 minutter, eller til den er gyllen.
5
  1. Skjær pizzaen i biter, dryss ruccola over og server! Kos dere.

Foto:

Silje Feiring