Pizza med skinke, paprika og mais på 1-2-3

fra Marit Marvik

Til 4 porsjoner

Bunn
1 pk pizzabunn, miks
2,5 dl vann
Fyll
1 stk gul løk
1 stk paprika, rød
1 pk pizzafyll
3 dl vann
1 stk bogskinke
1 stk maiskorn
1 håndfull cherrytomater, røde
200 g revet ost
Topping
2 håndfull ruccola

Tilbredningstid: 25 min
Forarbeid: 5 min
Vanskelighetsgrad: Lett

Glede rundt bordet med stor, hjemmelaget pizza!

Forvarm stekeovnen til 250 °C.


Pizzabunn

  1. Bland posens innhold med lunkent vann, ca. 40 °C. Elt deigen lett og kjevle den ut på et bakepapir. Legg den i en langpanne og klem deigen ut til kantene.

Fyll

  1. Hakk løken og surr den i en dyp panne på middels varme i litt olje. Skjær paprika i biter og ha også den i pannen et par minutter. Tilsett posen med pizzafyll og hell i vann. Bland det godt sammen og la det putre på svak varme i 4-5 minutter. Skjær skinke i biter og bland den i pizzafyllet. Tilsett mais og smak til med salt og pepper.
  2. Fordel pizzafyllet over pizzabunnen og dryss revet ost over. Del de små tomatene i to og fordel dem utover. Stek pizzaen midt i ovnen i 10-12 minutter, eller til den er gyllen.
  3. Skjær pizzaen i biter og dryss ruccola over.

    Klar til servering!

kolonial.no/oppskrifter/2583-marit-marvik-pizza-med-skinke-paprika-og-mais-pa-1-2-3/

Oppdaget noe rart? Hjelp oss å sørge for at oppskriftene våre holder høy kvalitet! Si fra på e-post hei@kolonial.no.