Foliebakt laks med cherrytomater
Silje Feiring

Foliebakt laks med cherrytomater

20 minLett
kr 320,10
4 porsjonerkr 51,89 per porsjon
En enkel måte å tilberede laks på hvor alt legges i en pakke og stekes i ovnen. Middag på 1-2-3!

4 stkFersk laksefilet
200 gCherrytomater, røde, delt i to
200 gCherrytomater, gule, delt i to
200 gBrokkolini
2 ssOlivenolje, liten
0,5 stkSitroner, økologisk, saften av
2 klypeSalt, havsalt
2 klypePepper, med kvern
4 dlJasminris, løs
Instruksjoner
1

Forvarm ovnen til 200 grader.

2

Vask, rens og kutt det grønne. Legg i en bolle og bland sammen med olivenolje og sitronsaft.

3

Fordel grønnsakene på aluminiumsfolieark og legg en laksefilet pr. ark. Krydre med salt og pepper, pakk folien rundt laksen med skjøten opp. Sett i ovnen og stek i 15-20 minutter.

4

Mens fisken står i ovnen koker du ris etter anvisning på pakken.

5

Skvis gjerne over litt ekstra sitron ved servering.

Foto:

Silje Feiring