Torsk med ris og mangosalsa
Silje Feiring

Torsk med ris og mangosalsa

25 minLett
kr 468,36
4 porsjonerkr 79,44 per porsjon
En spennende vri på den tradisjonelle torsken vi kjenner til. Mangosalsaen gir en fantastisk sødme og kontrast til den saftige torsken.

Ris
250 gJasminris, løs
Mangosalsa
1 stkMango
1 stkPaprika, rød
0,5 stkRødløk
1 stkAvokado, fersk
10 gKoriander, grovhakket
1 stkLime, saften av
Torsk
600 gFersk torskefilet, uten skinn
1 tsHvitløkspulver
1 tsChilikrydder
1 tsSalt, havsalt
1 tsPepper, med kvern
Instruksjoner
1

Forvarm stekeovnen til 180 grader. Tilbered ris etter anvisning på pakken.

2

Vask, rens og del mango, paprika, rødløk og avokado i små terninger. Grovhakk koriander. Bland sammen i en bolle og tilsett saften av lime.

3

Ha fiskefiletene over i en ildfast form og krydre med hvitløkskrydder, chilikrydder, salt og pepper. Stek i ovnen i ca. 10-15 minutter.

4

Server saftig torsk med mangosalsa og ris. Topp gjerne med mer grovhakket koriander!

Foto:

Silje Feiring