Legg til varer underveis i uken
Legger du til varer litt og litt gjennom uka er nesten hele jobben gjort når du skal legge inn neste bestilling
1 stk | jegergryte | |
6 dl | Vann | |
2 dl | Seterrømme | |
600 g | Mørbradbiff, Store strimler | |
2 ss | Meierismør | |
1 stk | Gul løk | |
3 stk | Gulrøtter | |
250 g | Aromasopp | |
1 stk | Brokkoli, fersk | |
Serveres med | ||
1 kg | Poteter (Asterix) | |
1 stk | Tyttebærsyltetøy |
Skrell og kok poteter.
Hell jegergrytens innhold i en kjele. Tilsett vann og rømme og kok opp under omrøring. La det småkoke, rør av og til i i 10 min.
Kutt kjøttet i strimler. Stek det i små porsjoner i varm panne med litt smør. Krydre med salt og pepper og ha kjøttet rett i kjelen. La det hele stå å trekke over svak varme.
Rens løken og del den i båter. Skrell gulrøtter og kutt dem i skiver. Surr løken i en middels varm panne med smør. Bland inn gulrøttene og la grønnsakene få litt farge. Stek raskt soppen og tilsett den, løk og gulrøttene i gryten. Rør om og la alt småkoke noen minutter til kjøttet er mørt.
Del brokkoli i små buketter, kok dem så vidt og hell av vannet. Bland dem i biffgryten og la dem trekke til seg den gode smaken fra sausen. Server den nydelige gryteretten sammen med kokte poteter og tyttebærsyltetøy.
Foto:
toro.no